miercuri, 13 aprilie 2016

Unde?

Povestirile pot avea multe nuante, de data aceasta vor fi verzi, despre plante, pomi, frunze, flori. Fiecare particica are povestea ei ce trebuie spusa, caci desi pot fi povestiri asemanatoare, fiecare povestitor o va face sa fie diferita.

Povestirile noastre verzi nu vor fi pe tarimuri cu zmei, balauri, ci vor fi in locuri unde poti ajunge chiar si tu cititorule, dar totusi sunt locuri ce au magia lor.

Primul tarim e un loc mai mic, cochet, intr-o curte portocalie. Aceasta curte este plina de tot felul de plantute, este plina de verde si de viata. Florile infloresc una dupa alta, nelasandu-ti timp sa te obisnuiesti cu culorile, cu mirosul. Tot aici vietuieste o comunitate de cactusi din cele mai variate forme si culori.

Cactusii fac casa buna cu pestii din bazin, unde sunt si cativa nuferi. Pentru moment curtea este in asteptare, oare vine caldura ori mai stam sub prelata? Oricum, urmariti-ne si veti vedea ce se petrece mai departe cand plantele ies de sub prelata.


Al doile tarim e si mai magic decat primul, e undeva peste dealuri, undeva unde te poti bucura de liniste, aer curat si rabdarea naturii. Acest tarim are o mica armata de pomi fructiferi frumos aranjati in formatie, pomi pe care ii ingijim cum putem noi mai bine, ii pazim de zmeul Chimical si prietenii sai, caci ei in schimb ne rasplatesc efortul cu fructe din cele gustoase si sanatoase.


Sa auzim de bine si la cat mai multe povestiri verzi sa depanam impreuna! :)